يكشنبه ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ | Sunday 16 May 2021

mercموفقیت پژوهشگاه مواد و انرژی در کسب رتبه‌های شاخص در حوزه ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم

با انتشار گزارش عملکرد سال ۱۳۹۹ حوزه ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری که به‌منظور ارزیابی مستمر ارتباط دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و موسسات آموزش‌عالی کشور با جامعه و صنعت تهیه و تدوین شده، پژوهشگاه مواد و انرژی موفق به کسب رتبه‌های شاخص در سطح کشور گردیده است.

به ‌گزارش روابط‌ عمومی پژوهشگاه، پژوهشگاه مواد و انرژی در عملکرد حوزه ارتباط با جامعه و صنعت سال ۱۳۹۹ وزارت عتف موفق به کسب رتبه اول در بین پژوهشگاه‌های کشور در شاخص‌هایی همچون تعداد قراردادهاي ارتباط با جامعه و صنعت خاتمه يافته، تعداد كارفرمايان بخش خصوصي قراردادهاي ارتباط با جامعه و صنعت، تعداد كارفرمايان بخش دولتي قراردادهاي ارتباط با جامعه و صنعت، تعداد مجريان قراردادهاي ارتباط با جامعه و صنعت، تعداد همايش ها و رويدادهاي مشترك با صنايع و دستگاه هاي اجرايي و نسبت تعداد قراردادهاي ارتباط با جامعه و صنعت در حال اجرا به تعداد اعضاي هيات علمي شد.

این پژوهشگاه همچنین رتبه دوم در تعداد اعضاي هيات علمي همكار در قراردادهاي ارتباط با جامعه و صنعت در حال اجرا و تعداد ثبت اختراعات داخلي انجام شده توسط اعضاي هيات علمي، رتبه سوم در  مبلغ قراردادهاي در حال اجرا توسط واحدهاي فناور مستقر در پارك هاي علم و فناوري يا مركز رشد و نسبت تعداد قراردادهای ارتباط با جامعه و صنعت در حال اجرا به تعداد کل دانشجویان تحصیلات تکمیلی و رتبه چهارم در نسبت مبلغ قراردادهاي ارتباط با جامعه و صنعت در حال اجرا به تعداد اعضاي هيات علمي و نسبت مبلغ قراردادهاي ارتباط با جامعه و صنعت در حال اجرا به بودجه كل پژوهشگاه را در بین پژوهشگاه‌های کشور کسب کرد.

موفقیت پژوهشگاه مواد و انرژی در شاخص‌های مذکور در بین کل دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و موسسات آموزش‌عالی کشور نیر قابل توجه می‌باشد.

گفتنی است، فایل کتابچه گزارش عملکرد سال ۱۳۹۹ حوزه ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از طریق لینک زیر قابل دانلود است: