سه شنبه ۱ تير ۱۴۰۰ | Tuesday 22 June 2021

واحد تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه مواد و انرژی اعلام کرد؛

اطلاعیه برگزاري مصاحبه و سنجش علمي آزمون ورودي دوره دكتري سال 1400

ARM22

به اطلاع آن دسته از داوطلبان محترم دوره دکتری که تاییدیه ارسال مدارک خود را از طریق ایمیل دریافت کرده‌ا‌ند می‌رساند، مصاحبه به صورت غیرحضوری (آنلاین) و در بستر نرم افزار Adobe connect (فایل راهنما) و براساس حرف اول نام خانوادگی طبق جداول زمان بندی ذیل برگزار می گردد:

17.3.1400

** برنامه فوق غیر قابل تغییر می‌باشد و فقط برای داوطلبانی که مصاحبه آن‌ها با مصاحبه سایر دانشگاه‌ها تداخل دارد طبق شرایط ذیل امکان  تغییر زمان و روز مصاحبه فراهم شده است:

• دانشجویان رشته مهندسی مواد و متالورژی که روز مصاحبه آن‌ها با روز مصاحبه در سایر دانشگاه‌ها تداخل دارد، امکان انتقال روز مصاحبه از سه شنبه به چهارشنبه (و بلعکس طبق جدول فوق) وجود دارد. متقاضیان می توانند درخواست خود را به ایمیل  تحصیلات تکمیلی (این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید) ارسال و تأییدیه مربوطه را دریافت ‌کنند.
  • دانشجویان رشته مهندسی پزشکی بیو متریال که زمان مصاحبه آن‌ها با زمان مصاحبه در سایر دانشگاه‌ها تداخل دارد، امکان انتقال زمان مصاحبه از صبح به عصر (و بلعکس طبق جدول فوق) وجود دارد. متقاضیان می توانند  درخواست خود را به ایمیل  تحصیلات تکمیلی (این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید) ارسال و تأییدیه مربوطه را دریافت ‌کنند.
  • ساعت دقیق مصاحبه در روز مصاحبه به ایمیل متقاضیان ارسال میگردد و حسب نیاز با تلفن همراه ایشان (اعلام شده از سازمان سنجش) تماس گرفته می‌شود.
  • لینک برگزاری جلسه مصاحبه در صبح روز مصاحبه به ایمیل متقاضیان ارسال می‌گردد.
  • نام کاربری جهت شرکت در جلسه مصاحبه، متقاضیان به صورت میهمان(guest ) جهت شرکت در جلسه اقدام می نمایند.
  • راهنمای شرکت در جلسه مصاحبه، متقاضیان می توانند با مطالعه فایل راهنما ، آمادگی لازم جهت شرکت در جلسه مصاحبه را کسب نمایند.
  • برای اطمینان از برگزاری مناسب جلسه مجازی و تست کیفیت صدا و تصویر، جلسه تست در روز دوشنبه مورخ 1400/3/31 در بازه زمانی 12 تا 14 در نظر گرفته شده است. لینک برگزاری جلسه تست به ایمیل متقاضیان در صبح روز مربوطه ارسال می‌گردد.