سه شنبه ۵ مرداد ۱۴۰۰ | Tuesday 27 July 2021

23.4.1400 1انتخاب عضو هیات علمی پژوهشگاه مواد و انرژی به عنوان یکی از مفاخر و سرآمدان استان البرز

دکتر محمدرضا رحیمی پور استاد پژوهشگاه مواد و انرژی توسط بنیاد نخبگان استان البرز به عنوان یکی از مفاخر و سرآمدان این استان انتخاب و معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، بنیاد نخبگان استان البرز هر ساله با هدف الگوسازی و تکریم از مفاخر و سرآمدان بومی این استان، ساخت مستند و  مراسم تجلیلی در این خصوص را برنامه ریزی و اجرا می کند.

بر اساس این گزارش، طی فراخوان بنیاد نخبگان استان البرز، افراد حائز شرایط توسط شورای علمی این بنیاد مورد ارزیابی قرار گرفته و افراد منتخب به ترتیب اولویت بیشترین امتیاز برای برنامۀ الگوسازی و تجلیل، به این بنیاد معرفی می شوند.

بومی بودن؛ متولد استان یا حداقل 15 سال سابقۀ اشتغال و فعالیت پیوسته در مراکز علمی و تحقیقاتی استان البرز، دارای حداقل یک افتخار معتبر ملی یا بین المللی، چهرۀ ماندگار، برگزیده جایزۀ علامه طباطبایی، استاد/پژوهشگر نمونۀ کشوری، برگزیدۀ جوائز معتبر ملی/بین المللی نظیر خوارزمی، رازی و داربودن حداقل مرتبۀ دانشیاری، از شرایط انتخاب مفاخر و سرآمدان این استان می باشد.

گفتنی است، دکتر رحیمی پور عضو هیات علمی پژوهشکده سرامیک پژوهشگاه مواد و انرژی افتخاراتی همچون كسب رتبه دوم تحقيقات كاربردي در جشنواره خوارزمی در سال 1383، سرپرستي و همکاری در 83 مورد طرح تحقيقاتي که اکثر آنها تقاضا محور بوده، هدایت ۴۹ دانشجوی کارشناسی ارشد و ۳۳ دانشجوی دکتری و محقق پسا دکتری، انتشار 223 مقاله علمی پژوهشی که اکثر آنها ISI  می باشد و 147 مقاله و سخنرانی در کنفرانس های معتبر ملی و بین المللی را در کارنامه علمی خود دارد.

ضمن تبریک به جناب آقای دکتر رحیمی پور، برای ایشان و دیگر همکاران در پژوهشگاه آرزوی موفقیت و سربلندی داریم.

گفتنی است، مستند تلویزیونی سرآمدان البرز، ویژه دکتر رحیمی پور در لینک زیر قابل مشاهده می باشد: