پنجشنبه ۱ مهر ۱۴۰۰ | Thursday 23 September 2021

فراخوان جذب پژوهشگر پسادکتری در پژوهشگاه مواد و انرژی

etelaeye

به اطلاع می رساند؛ پژوهشگاه مواد و انرژي در پی تفاهم نامه با صندوق حمايت از پژوهشگران و فناوران كشور در خصوص جذب متقاضيان پسادكتري و در راستای استفاده از ظرفیت نخبگان و فارغ التحصیلان، تقویت تخصص های مورد نیاز در عرصه های ملی و بین المللی، ارتقای توان علمی و بالا بردن ظرفیت تحقیقاتی پژوهشگران و ایجاد ارتباط بین پژوهشگران و فناوران، از ميان دانش آموختگان دورە دکتری مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اقدام به پذیرش پژوهشگر زیر نظر اعضای هیأت علمی علاقمند به هدایت پژوهشگر پسادکترای در این پژوهشگاه می نماید.

متقاضیان دوره هاي پسادكترا در زمينه هاي مندرج در جدول زیر، براي سال تحصيلي 1401-1400، می توانند ضمن مشخص نمودن استاد مربوطه، نسبت به ارسال مشخصات و مدارك خود تا تاریخ 1400/6/10 از طريق پست الکترونیکی  این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید اقدام نمايند.

شرایط  و مدارک مورد نیاز به شرح زیر می باشد:

- پژوهشگر پسا دکترا دارای مدرک دکترا در سه سال اخیر باشد.

- پژوهشگر پسا دکترا دارای سه مقاله بین المللی نمایه شده در WOS/Scopus با ایمپکت بالای یک در سه سال منتهی به ثبت درخواست باشد.

- پژوهشگر پسادکترا شاغل نباشد.

* دانشجویان و یا فارغ التحصیلان غیر هیأت علمی می‌توانند به عنوان همکار طرح مشارکت داشته باشند.

جدول اعضای هیات علمی علاقمند به هدایت پژوهشگر پسادکترا و زمینه های تحقیقاتی در پژوهشگاه مواد و انرژی

20.5.1400 1

22.6.1400