جمعه ۲ مهر ۱۴۰۰ | Friday 24 September 2021

تکذیبیه پژوهشگاه مواد و انرژی در خصوص یک خبر جعلی

takzibie

درپی انتشار خبری مبنی بر "انتخاب اعضای هیات ممیزه پژوهشگاه ها بدون انتخابات!"، روابط عمومی پژوهشگاه مواد و انرژی طی بیانیه‌ای اعلام کرد:

خبر منتشر شده در خبرگزاری مهر مبنی بر انتخاب اعضای هیات ممیزه پژوهشگاه ها بدون انتخابات، کذب محض و مغرضانه بوده و متاسفانه افرادی در طی دوره های مختلف مدیریتی با ارسال اخبار کذب و خلاف واقع به خبرگزاری ها، موجب تخریب چهره پژوهشگاه مواد و انرژی با سابقه حدود نیم قرن و دارای اعضای هیات علمی برجسته و دستاوردهای ارزشمند می­ گردند.

تشکیل هیات ممیزه دانشگاهها و پژوهشگاهها و موسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری بر اساس دستور العمل «طرز تشکیل هیات ممیزه موسسه و وظایف و اختیارات آن» به شماره 142736/و مورخ 1395/7/6 تعیین می گردد. چهار پژوهشگاه مواد و انرژی، پلیمر و پتروشیمی ایران، شیمی و مهندسی و رنگ دارای هیات ممیزه مشترک بوده که هریک از پژوهشگاه ها اعضای منتخب خود را که براساس دستورالعمل فوق الاشاره تعیین شده اند به رئیس هیات ممیزه مشترک معرفی و از طریق ایشان به رئیس مرکز هیات های امنا و هیات های ممیزه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعلام می گردند تا با حکم مقام عالی وزارت به مدت دو سال به عضویت هیات ممیزه انتخاب شوند. به استناد تبصره 5 ماده 5 شیوه نامه فوق الاشاره نحوه معرفی اعضا بدین صورت می باشد: « پیشنهاد اعضا از طریق برگزاری انتخابات مطابق با دستورالعمل داخلی موسسه که به تصویب شورای موسسه می رسد، در سطح دانشکده ها/پژوهشکده ها و با شرکت اعضای هیات علمی دارای مرتبه علمی دست کم استادیاری و متناسب با رشته های دایر در موسسه انجام می شود.

گفتنی است، مستندات برگزاری انتخابات اعضای هیات ممیزه پژوهشگاه مواد و انرژی طبق دستورالعمل های مربوط به آن به همراه متن تکذیبیه خبر برای خبرگزاری مهر ارسال شد و نیز متن جوابیه دبیرخانه هیات ممیزه پژوهشگاههای «مواد و انرژی» «شیمی و مهندسی شیمی»، «پلیمر و پتروشیمی ایران» و «رنگ » در خصوص این خبر جعلی در خبرگزاری مهر منتشر شد که در لینک زیر قابل مشاهده است: https://www.mehrnews.com/news/5292816

در پایان انتظار می رود رسانه های محترم با توجه به اهمیت منابع موثق خبری در فضای رسانه ای و با احترام به اصول و عملکرد اخلاقی، در موارد مشابه صحت مطالب را از مراجع رسمی، از جمله روابط عمومی دستگاه ها استعلام نمایند تا از انتشار اخبار کذب جلوگیری گردد.