دوشنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۲ | Monday 4 December 2023
ورود کاربران | EN | نقشه سایت

ورود به حساب کاربری

نام کاربری
رمز ورود
بخاطر سپردن شما در سیستم

اخبار

در دومین فراخوان طرح‌های پژوهشی مشترک جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ترکیه؛

طرح پژوهشی پژوهشگاه مواد و انرژی برگزیده شد

طرح پژوهشی پژوهشگاه مواد و انرژی در دومین فراخوان همکاری های بین‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و سازمان پژوهش و فناوری ترکیه انتخاب و به عنوان یکی از طرح‌های منتخب مشترک پژوهشگران ایرانی و ترکیه‌ای در چارچوب برنامه TUBITAK-MSRT-NIMAD Joint Call ۲۰۲۰ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، توبیتاک و نیماد معرفی شد.

29.2.1400

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، طرح مشترک پژوهشگاه مواد و انرژی و دانشگاه صنعتی خاورمیانه تحت عنوان" طراحی یک ریزشبکۀ جریان مستقیم جزیره‌ای ترکیبی و پیاده سازی آن در مقیاس آزمایشگاهی با بکارگیری یک معماری و روش کنترلی جدید" توسط دکتر فرهاد براتی و با همکاری دکتر مجید جمیل؛ اعضای هیات علمی پژوهشکده انرژی پژوهشگاه و دکتر اوزان کیسان از دانشگاه صنعتی خاورمیانه در میان طرح‌های برگزیده قرار گرفت.

بر اساس این گزارش، در پی اعلان در چارچوب برنامه TUBITAK-MSRT-NIMAD Joint Call 2020 در مهر ماه ۱۳۹۹ که به دریافت ۱۷۲ طرح پژوهشی مشترک محققان ایرانی و ترکیه ای منجر شد، داوری‌های فنی و علمی از طریق سامانه‌های ویژه بارگذاری و داوری طرح‌ها در دانشگاه تبریز به‌عنوان مسئول کارگروه همکاری‌های علمی ایران و ترکیه، موسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی ایران (NIMAD) و نیز سازمان پژوهش و فناوری ترکیه (توبیتاک) انجام شد.

فرآیند بررسی اولیه مدارک ارسالی توسط کارشناسان هر حوزه انجام گرفت و سپس ۱۵۶ طرح نهایی که مطابق موارد درخواستی هردو طرف بارگزاری و ارسال شده بودند در دی ماه ۱۳۹۹ وارد مرحله داوری شدند. داوری علمی طرح‌های غیر حوزه علوم پزشکی (MSRT) با دعوت از اعضای هیات علمی و محققین از دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی سراسر کشور انجام شد و برای هر طرح ۲ داور منتخب از محققان سراسر کشور اختصاص یافت. در کشور ترکیه نیز داوری‌ها توسط توبیتاک با اختصاص ۳ داور به هر طرح انجام گرفت.

با جمع بندی نظرات داوران هر دو کشور و امتیازات کسب شده در اردیبهشت سال ۱۴۰۰، تعداد ۲۵ طرح مشترک میان پژوهشگران ایرانی و ترکیه ای معرفی شد.

بودجه اختصاص داده شده برای هر طرح منتخب محققان ایرانی ۶۰۰ میلیون ریال و برای پژوهشگران ترکیه ای به صورت متغیر بین ۱۷۰.۰۰۰ تا ۳۰۰.۰۰۰ لیر ترکیه تعیین شده است که بعد از تنظیم و امضای قراردادها وانجام تعهدات مجریان طرح پرداخت خواهد شد.

اسامی طرح‌های منتخب مشترک پژوهشگران ایرانی و ترکیه‌ای از طریق فایل زیر قابل دسترسی است:

https://www.msrt.ir/file/download/news/1621315839-1620813361-turkey.pdf

گفتنی است در نخستین فراخوان همکاری های بین‌المللی ایران و ترکیه که در سال گذشته صورت گرفت، طرح پژوهشگاه مواد و انرژی که توسط دکتر ابوالفضل پوررجبیان، دکتر سعید رهگذر و دکتر مازیار دهقان ؛ اعضای هیات علمی پژوهشکده انرژی پژوهشگاه ارائه شد، برگزیده و هم اکنون در حال اجرا می باشد.