يكشنبه ۱۴ آذر ۱۴۰۰ | Sunday 5 December 2021

رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی از استقرار دبیرخانه انتخاب فناور برتر استان البرز برای دومین سال متوالی در این پژوهشگاه خبر داد

3.9.1400

دکتر علیرضا خاوندی رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی از برگزاری جشنواره تجلیل از فناوران برتر هفته پژوهش و فناوری استان البرز در آذرماه جاری خبر داد و گفت: دبیرخانه انتخاب فناور برتر استان، امسال نیز در پژوهشگاه مواد و انرژی مستقر می باشد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، دکتر خاوندی اظهار داشت: جشنواره تجلیل از فناوران برتر هفته پژوهش و فناوری همزمان با نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار استان البرز و  به میزبانی دانشگاه خوارزمی برگزار می گردد و امسال نیز برای دومین سال متوالی مسئولیت بررسی پرونده ها و معرفی فناور برتر استان البرز به پژوهشگاه مواد و انرژی به عنوان دبیرخانه انتخاب فناور برتر استان البرز محول شده است.

وی افزود: در این جشنواره که هر ساله در هفته پژوهش و فناوری برگزار می‌شود، فناوران و کارآفرینان استان البرز از طرف مراکز رشد مستقر در استان، پارک علم و فناوری استان البرز و دانشگاه های و موسسات پژوهشی، به دبیرخانه انتخاب فناور برتر معرفی شده و از بین آنها نفرات برتر انتخاب می‌شوند.

رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی خاطرنشان کرد: آذر ماه هر سال در قالب بزرگداشت هفته پژوهش فناوران و کارآفرینان در حوزه‌های مختلف دانشگاهی و دستگاه‌های اجرایی که اقدام به کارگیری پژوهش در فناوری و خلق ثروت از دانش کرده اند، در قالب شاخص‌های اعلام شده از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، توسط دانشگاه‌ها، موسسات پژوهشی، دستگاه‌ها، مراکز رشد و پارک علم و فناوری، شناسایی و معرفی می گردند.

دکتر خاوندی گفت: نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فن بازار استان البرز همزمان با بزرگداشت هفتۀ پژوهش و فناوری در کشور در آذر ماه 1400 در استان البرز برگزار خواهد شد و یکی از برنامه‌های جانبی این نمایشگاه، شناسایی، معرفی و تجلیل از فناوران برتر در هشتمین جشنواره تجلیل از فناوران برتر استان البرز است.

وی افزود: جشنواره تجلیل از فناوران برتر استانی همه ساله به منظور تجليل از فناوران برتر استان البرز و نیز تشویق و ترغیب آن ها به تولید فناوری و تبدیل علم به ثروت و با هدف ايجاد بستري مناسب جهت تكريم مقام والاي انديشمندان و نخبگان عرصه علم و فناوري، شناسايي و معرفي فنآوران و نوآوران و كشف استعدادهاي برتر در زمينه هاي مختلف علمي و صنعتي، ايجاد انگيزه در مخترعان، مبتكران، نوآوران و فن آفرينان استان البرز، گسترش تجربه هاي علمي و فني و ايجاد زمينه تعامل و همكاري علمي بين محققان و فراهم سازي فضايي پرشور و رقابتي بين فناوران و کارآفرینان برگزار می گردد.

وی ادامه داد: این جشنواره به‏ عنوان مراحل پایانی زنجیره ایده تا محصول با هدف ترویج فرهنگ کارآفرینی و روحیه تجاری سازی، به کارگیری پژوهش و افزایش سهم اقتصاد دانش بنیان است.

گفتنی است، فناوران بر اساس معیارهایی از قبیل سطح بلوغ فناوری، میزان درآمدزایی، دوره بازگشت سرمایه طرح، تاثیر طرح در حفظ محیط زیست و بهینه سازی مصرف انرژی، اشتغال زایی و میزان پیچیدگی نوآوری مورد ارزیابی و رتبه‌بندی داوران قرار می‌گیرند و تعدادی از آنها به عنوان فناروان برتر معرفی و همزمان با مراسم اختتامیه بزرگداشت هفتۀ پژوهش در استان البرز، تجلیل می‌شوند.