جمعه ۳ تير ۱۴۰۱ | Friday 24 June 2022

دانش‌آموخته دکترای پژوهشگاه مواد و انرژی برنده جایزه مسابقه علمی دکتر مارقوسیان شد

9.3.1401 1

دکتر زهره احمدی دانش‌آموخته دکترای رشته مهندسی سرامیک پژوهشگاه مواد و انرژی در سیزدهمین کنگره سرامیک ایران موفق به کسب جایزه علمی دکتر مارقوسیان شد.

به گزارش روابط‌عمومی پژوهشگاه مواد و انرژی، در مراسم اختتامیه سیزدهمین کنگره سرامیک ایران که توسط انجمن سرامیک ایران و با همکاری دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد، از دکتر زهره احمدی پژوهشگر جوان این پژوهشگاه، به‌عنوان برگزیده جایزه علمی دکتر مارقوسیان در زمینه مهندسی مواد و سرامیک، تقدیر شد.

جایزه علمی دکتر مارقوسیان هر دو سال یکبار همزمان با برگزاری کنگره دوسالانه سرامیک ایران از بین دانش‌آموختگان دانشگاه‌های داخل کشور به یک نفر پژوهشگر جوان برگزیده علم سرامیک اعطا می‌شود.

این جایزه به افتخار پروفسور واهاک کاسپاری مارقوسیان بنیانگذار سرامیک نوین ایران و دارای لقب پدر علم سرامیک ایران بنام جایزه علمی دکتر مارقوسیان نامگذاری شده‌است.

ضمن تبریک به سرکار خانم دکتر احمدی برای ایشان و دیگر دانشجویان پژوهشگاه مواد و انرژی آرزوی موفقیت روزافزون در عرصه‌های علمی و پژوهشی داریم.