جمعه ۳ تير ۱۴۰۱ | Friday 24 June 2022

اطلاعیه دانشجویی:

برگزاری مراحل مصاحبه و سنجش علمی آزمون ورودي دوره دكتري «Ph.D.» پژوهشگاه مواد و انرژی سال 1401

به اطلاع آن دسته از داوطلبان محترم دوره دکتری که تاییدیه ارسال مدارک را دریافت کرده‌اند می رساند، جهت انجام مصاحبه، با همراه داشتن اصل مدارک که توسط ایمیل ارسال نموده‌اند طبق زمان‌بندی جدول ذیل، در روزهای تعیین شده راس ساعت 8:30 صبح با رعایت کلیه دستورالعمل‌های بهداشتی، در پژوهشگاه حضور داشته باشند. (اطلاعیه)

25.3.1401 1

• توضیح: داوطلبانی که روز مصاحبه آن‌ها با روز مصاحبه در سایر دانشگاه‌ها تداخل دارد، امکان انتقال روز مصاحبه از دو شنبه به سه شنبه (یا برعکس طبق جدول فوق) وجود دارد. متقاضیان می‌توانند درخواست خود را به ایمیل  تحصیلات تکمیلی (این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید) ارسال و تأییدیه مربوطه را دریافت ‌کنند.

• قابل توجه داوطلبان پژوهش محور درگروه آموزشی مهندسی متالوژی و مواد و مهندسی پزشکی

این دسته از داوطلبان می‌بایست طرحواره مربوط به طرح پژوهش تقاضامحور خود را كه شامل عنوان تحقيق، بيان مسئله و اهداف، فرضيه يا سؤالات تحقيق، روش‌شناسي و مراحل اجرای تحقیق را تا تاریخ 3/4/ 1401 در قالب فرم پیوست به ایمیل این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید ارسال نمایند و روز مصاحبه اصل طرحواره را همراه داشته باشند. عنوان طرحواره می‌بایست از بین عناوین محورهای پژوهشی مصوب پژوهشگاه مواد و انرژی به شرح جدول پیوست انتخاب شود. داوطلبان این نوع از پذیرش، حداقل یک طرحواره باید ارسال و روز مصاحبه همراه داشته باشند.

25.3.1401 2

مدارک مورد نیاز:

1. اصل شناسنامه و کارت ملی
  2. مدرک نظام وظیفه بر اساس مفاد دفترچه سازمان سنجش آموزش کشور
  3. کارنامه اعلام نتیجه اولیه آزمون و کارنامه انتخاب رشته سازمان سنجش آموزش کشور
  4. گواهي موقت يا دانشنامه و یا گواهي دانشجوي سال آخر به همراه ريز نمرات دوره كارشناسي ارشد
  5. رونوشت صورتجلسه دفاعیه کارشناسی ارشد با درج نمره پایان نامه به همراه چکیده پایان نامه
  6. گواهي موقت يا دانشنامه به همراه ريز نمرات دوره كارشناسي
  7. گواهي موقت يا دانشنامه به همراه ريز نمرات دوره كاردانی (در صورت داشتن مدرک کارشناسی ناپیوسته)
  8. مدرک زبان انگلیسی صرفاً جهت مصاحبه (اختیاری)
  9. اصل پايان نامه دوره هاي كارشناسي و كارشناسي ارشد (به‌صورت دستی در روز مصاحبه به همراه آورده شود.)
  10. معرفي‌نامه مبني بر صلاحيت تحصيل در دوره دكتري، از حداقل دو نفر از استادان قبلي (ترجیحاً مقطع کارشناسی ارشد) به صورت مهر و موم شده در پاکت (بصورت دستی در روز مصاحبه به همراه آورده شود.)
  11. لازم است اصل فيش هزینه ثبت نام در روز مصاحبه توسط متقاضی ارائه گردد. ( هزینه ثبت نام و مدارک ارسالی به هیچ عنوان مسترد نخواهد شد.)
  12. اصل مستندات دستاوردهای علمی شامل (چاپ یا پذیرش مقالات در مجلات علمی – پژوهشی علمی – ترویجی و کنفرانس های معتبر خارجی و داخلی، تالیف یا ترجمه کتاب، و کسب جایزه های ملی و بین المللی...) مطابق با مطالب درج شده در رزومه علمی که از طریق ایمیل ارسال شده است، در روز مصاحبه ارائه شود.
  13. داوطلبان استفاده از سهمیه رزمندگان و ایثارگران می بایست اصل معرفی نامه از مراجع ذیربط را در روز مصاحبه به همراه داشته باشند.
  14. داوطلبان استفاده از سهمیه هیأت علمی می بایست اصل گواهی مبنی بر عضو هیأت علمی رسمی قطعی و یا رسمی آزمایشی وزارت متبوع که به تأیید بالاترین مقام مسئول رسیده باشد را در روز مصاحبه به همراه داشته باشند.
  15. گواهی تأیید شده رتبه اول تا سوم در رشته / گرایش در مقطع کارشناسی ارشد (اختیاری)

محل انجام مصاحبه : استان البرز، کرج، مشکین دشت، بلوار امام خمینی، پژوهشگاه مواد و انرژی

• جهت كسب اطلاعات بيشتر در ساعات اداري با شماره ‌تلفن‌هاي 6280040-0263 داخلي 160 دفتر تحصيلات تكميلي تماس حاصل نمايند و یا با ایمیل این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید مکاتبه نمایید.