جمعه ۲۱ مرداد ۱۴۰۱ | Friday 12 August 2022

جلسه مشترک سرپرست پژوهشگاه مواد و انرژی و سرپرست دانشگاه بین المللی چابهار برگزار شد

55298CA1 7C9F 473C A0B4 4A7CF728B3C8

دکتر حمید امیدوار رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی در نشستی مشترک با دکتر ناصر آبروِش‌ سرپرست‌ دانشگاه‌ بین‌ المللی‌ چابهار، دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه مواد و انرژی، این نشست با هدف انجام تحقیقات کاربردی منجر به کسب فناوری‌های مرتبط با انرژی های تجدیدپذیر در جنوب شرق ایران و در مهمترین بندر ایران (بندر چابهار)برگزار شد.

در این جلسه، مقرر شد طرح هایی را که می تواند در حوزه انرژی و مواد، اثر مثبت برای صنایع داشته باشد، احصا و با سرمایه‌گذاری مشترک بخش خصوصی و دولتی به اشتراک گذاشته و انجام گردد.
همچنین در پایان این نشست مقرر گردید، سرپرست پژوهشگاه مواد و انرژی به همراه معاونین مرتبط، از ظرفیت های چابهار در بخشِ فولاد و انرژی های تجدیدپذیر بازدید نمایند.