جمعه ۲۱ مرداد ۱۴۰۱ | Friday 12 August 2022

انتصاب عضو هیات‌علمی پژوهشگاه مواد و انرژی به‌عنوان مشاور استاندار در امور علمی و پژوهشی

دکتر محمدرضا رحیمی پور عضو هیات‌علمی پژوهشگاه مواد و انرژی از سوی دکتر مجتبی عبداللهی استاندار البرز به‌عنوان "مشاور استاندار در امور علمی و پژوهشی" منصوب شد.

دکتر رحیمی پور عضو هیات‌علمی پژوهشکده سرامیک پژوهشگاه مواد و انرژی، افتخاراتی همچون استاد نمونه کشوری در سال 1401، کسب عنوان مفاخر و سرآمد علمی استان البرز در سال 1400، كسب رتبه دوم تحقيقات كاربردي در جشنواره خوارزمی در سال 1383، سرپرستي و همکاری در 83 مورد طرح تحقيقاتي، هدایت ۴۹ دانشجوی کارشناسی ارشد و ۳۳ دانشجوی دکتری و محقق پسا دکتری، انتشار 223 مقاله علمی پژوهشی و 147 مقاله و سخنرانی در کنفرانس های معتبر ملی و بین المللی را در کارنامه علمی خود دارد.

29.4.1401 1