نمایه شدن نشریه علمی انگلیسی زبان JREE پژوهشگاه مواد و انرژی در پایگاه استنادی اسکوپوس (SCOPUS)
دومین نشریه علمی انگلیسی زبان پژوهشگاه مواد و انرژی با عنوان Journal of Renewable Energy and Environment (JREE)، در پایگاه استنادی معتبر بینالمللی اسکوپوس (Scopus): https://suggestor.step.scopus.com/progressTracker/?trackingID=424ACE3A6B5B659F نمایه شد.
به گزارش روابطعمومی پژوهشگاه، دکتر علیرضا خاوندی رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی و مدیر مسئول نشریات علمی این پژوهشگاه، با اعلام این خبر اظهار داشت: فصلنامه علمی JREE که با همکاری انجمن مهندسی شیمی ایران منتشر می شود، پس از فرایند استانداردسازی، انجام مکاتبات توسط سردبیر نشریه و احراز شرایط لازم با ارزیابیهای به عمل آمده، در ماه می (May) سال 2021 میلادی برای نمایهسازی در نمایه استنادی علمی اسکوپوس وابسته به Elsevier، پذیرفته شد.
وی افزود: ساختار و ارکان نشریه شامل اعتبار و فعالیتهای سردبیر، هیئت تحریریه و ناشر، ساختار، الگو و کیفیت مقالات، انتشار منظم سالیانه و به موقع مقالات با رعایت موازین، کیفیت داوری و اخلاق حرفهای نشر، گستره جغرافیایی نویسندگان، اعضای هیئت تحریریه و داوران و کامل و استاندارد بودن وبسایت نشریه مهمترین معیارهایی است که در پذیرش نشریه توسط اسکوپوس مؤثر بوده که طبق روال اسکوپوس، پس از گذشت مدت زمان مشخص و در ارزیابی آینده، نسبت به اعطای رتبهبندی (Q) به نشریه نیز اقدام خواهد شد.
دکتر خاوندی ضمن قدردانی از تلاشهای سردبیر نشریه؛ دکتر محمد پازوکی و دست اندرکاران نشریه از بدو انتشار (از سال 2014 میلادی) تاکنون که منجر به موفقیت در این ارتقاء شده اند، این رویداد علمی را افتخاری بزرگ برای حوزه نشریات علمی معاونت پژوهشی پژوهشگاه مواد و انرژی و ثمره ای شایسته برای پژوهشکده انرژی و محیط زیست برشمرد و اظهار امیدواری کرد که در آینده ای نزدیک، مقالات این نشریه در پایگاه اسکوپوس، درج شده و قابل مشاهده و جستجو خواهند بود.
وی همچنین به سردبیر و دست اندرکاران امور علمی و اجرایی این نشریه وزین علمی، تبریک گفته و از تمامی اساتید و دانشجویانی که در قالب داور یا نویسنده، در این امر مهم یاری رساندند، تقدیر کرد و برای آن عزیزان، آرزوی موفقیت نمود.
دکتر خاوندی در ادامه از پژوهشگران و علاقه مندان به موضوعات حوزه انرژیهای تجدیدپذیر و محیط زیست دعوت کرد از طریق پیوند http://www.jree.ir و پس از نام نویسی، مقالات پژوهشیِ با کیفیت خود را در چارچوب الگوی نشریه و بر اساس راهنمای نویسندگان، ارسال کنند.
رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی در پایان خاطرنشان کرد: نشریه JREE، طی 8 سال، 24 شماره و ۱۶4 مقاله از ۴13 نویسنده از 20 کشور دنیا منتشر کرده و بیش از 559 داور از کشورهای مختلف، داوری مقالات را انجام دادهاند.
گفتنی است، نرخ پذیرش مقالات نشریه، 40 درصد است و در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) و پایگاه علمی GoogleScholar نمایه شده است.