جمعه ۲۱ مرداد ۱۴۰۱ | Friday 12 August 2022

در اختتامیه هجدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فن ‌بازار صورت گرفت:

26.9.96 1پژوهشگاه مواد و انرژي و شرکت آكسون انرژي (نماينده انحصاري كشور كره جنوبي) در آیین اختتامیه هجدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فن‌ بازار که با حضور دکتر غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر برومند معاون پژوهشی وزیر علوم، دکتر متقی طلب دبیر فن بازار و صاحبان صنایع برگزار شد، قرارداد پژوهشي به مبلغ ١٠٩ ميليون تومان امضا کردند.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، دکتر حسین قدمیان عضو هیات علمی پژوهشکده انرژی این پژوهشگاه مجری قرارداد پژوهشي مذکور تحت عنوان" تهيه و تدوين دانش فني و واگذاري تام مالكيت فكري - معنوي محصول نيمه صنعتي سيستم مبدل جاذب انرژي حرارتي مرتبط با پنل هاي فتوولتاييك خورشيدي" می باشد.

گفتنی است، این قرارداد را دکتر یحیی پالیزدار سرپرست مديريت ارتباط با صنعت و بازاريابي پژوهشگاه، به نمایندگی از پژوهشگاه مواد و انرژی امضا نمود.

در نمایشگاه امسال که با هدف ارائه توانمندی ‌های دانشگاه ‌ها و مراکز پژوهشی و نهایتاً عملیاتی کردن فرایند تبدیل علم و فناوری به ثروت برگزار شد، تعداد ۷۱ قرارداد به ارزش ۲۰۹۱ میلیارد ریال منعقد شد.

آیین گشایش هفته پژوهش و فناوری سال ۱۳۹۶ با حضور دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، معاونان و مدیران ارشد وزارت علوم، برخی از روسای دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها، پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد کشور، پژوهشگران و صاحبان ایده و با شعار "پژوهش تقاضا محور و تجاری سازی فناوری؛ زیربنای تولید و اشتغال" در محل نمایشگاه های بین المللی تهران از ۲۲ آذرماه آغاز به کار کرد.

برگزاری هجدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی فناوری و فن بازار از مهم‌ترین محورهای هفته پژوهش و فناوری امسال است که با شرکت گسترده شرکت‌های دانش‌بنیان، پارک‌های علم و فناوری، مراکز رشد و شرکت‌های ایده‌پرداز و خلاق و ارائه محصولات جدید و فناور تا تاریخ ۲۶ آذرماه دائر شده است.