پنجشنبه ۱ مهر ۱۴۰۰ | Thursday 23 September 2021

شبکه نانوفناوری کشورهای اسلامی برگزار می کند؛

وبینار بین‌المللی "کاربرد سنسورهای تشدید پلاسمون‌های سطحی برای آشکارسازی مواد آلاینده به کمک نانو ذرات مواد کربنی"

vebinar23.3.1400

دبیر اجرایی شبکه نانوفناوری کشورهای اسلامی(INN) با اعلام این خبر گفت: در راستای سلسله سمینارها/کارگاه‌های بین‌المللی شبکه نانوفناوری کشورهای اسلامی مستقر در پژوهشگاه مواد و انرژی، وبیناری تحت عنوان "کاربرد سنسورهای تشدید پلاسمون‌های سطحی برای آشکارسازی مواد آلاینده به کمک نانو ذرات مواد کربنی" یکشنبه 6 تیرماه 1400 از ساعت 14 الی 16 ارائه خواهد شد.

به گزارش روابط‌عمومی پژوهشگاه مواد و انرژی، دکتر محمود کاظم زاد افزود: این برنامه در راستای  اجرای برنامه‌ها و ماموریت‌های محول شده توسط کمیته دائمی همکاری‌های علمی و فناوری سازمان همکاری اسلامی (COMSTECH) و با سخنرانی دکتر امیررضا صدرالحسینی پژوهشگر مرکز تحقیقات و فناوری پیشرفته دانشگاه Putra مالزی و مرکز تحقیقات لیزر و پلاسما دانشگاه شهید بهشتی صورت می‌گیرد.

لینک ورود به وبینار:                      http://online.merc.ac.ir/inn-webinar/